Over mij

Hi! Mijn naam is Laura, 27 jaar, geboren en nog steeds woonachtig
op het waddeneiland Terschelling.

Toen ik nog op school zat wilde ik altijd al een eigen winkeltje, ik was vaak bezig met ‘knutselen’, cadeautjes inpakken en vond het leuk om zelf gemaakte dingetjes te verkopen. Later tijdens mijn opleiding Medewerker DTP, ontdekte ik allemaal mooie programma’s op de computer, waar je zelf dingen mee kon ontwerpen, digitaal… Dat was gaaf! Zo ben ik een begonnen met het ontwerpen van kaartjes en andere producten in eiland stijl.ย 

En wat is er nou leuker dan mensen blij te maken met eigen ontworpen spullen? Zo heb ik een webwinkel opgezet.

In de winkels hier op het eiland zag ik veel kaarten met ‘standaard’ foto’s zoals zeehondjes en de vuurtoren. Ik dacht: ik ga wat anders maken, wat nieuws, iets ‘hippere’ kaartjes.

Dus, kijk lekker rond hier, er staan genoeg dingen om te versturen naar vrienden of familie maar ook om zelf te houden. Aangezien ik het erg leuk vind om cadeautjes mooi in te pakken zul jij je bestelling dan ook als cadeautje ontvangen ๐Ÿ™‚

Mijn droom is nog steeds om een eigen ‘stenen’ winkeltje te hebben, maar wie weet later…

Fotografie

Naast het ontwerpen van kaartjes en andere mooie spullen heb ik nog een grote hobby, namelijk fotograferen. Sinds dat ik een aantal jaren geleden een 2e hands systeemcamera kocht ben ik niet meer achter de camera weg te slaan. Ik vind het mooi om te kijken naar verschillende composities, het licht en natuurlijk het mooie landschap hier op het eiland. Tot nu toe heb ik al erg veel foto’s van het eilander landschap gemaakt, en het verveeld nooit omdat het altijd anders is..
Foto kaartjes kunnen daarom niet ontbreken in mijn webshop! En neem nadat je besteld hebt eens een kijkje op mijn Instagram pagina voor nog meer moois.