Verzending & bezorging

Je bestelling wordt verstuurd binnen 1-4 werkdagen. Wanneer je bestelling verstuurd is ontvang je per e-mail een verzendbevestiging. Het is daarna afhankelijk van hoe snel PostNL je pakket aflevert.

Wil je je bestelling voor een bepaalde datum ontvangen, laat het mij dan weten via het opmerkingenveld of informeer van te voren per email bij mij. Ik zal dan mijn uiterste best doen om het zo spoedig mogelijk te versturen, echter kan ik geen garantie bieden dat je het op tijd zult ontvangen. Dit mede omdat wij geen invloed hebben op de bezorging van PostNL.

Ansichtkaarten en posters verstuur ik in een envelop of brievenbus doosje, daarvoor betaal je €3,95. Als het gewicht hoger is of als je andere producten besteld kom je uit op €4,50 of meer.
Woon je op Terschelling? Dan kom ik zelf je bestelling thuis afleveren en betaal je geen verzendkosten.

Wil je je bestelling ophalen bij mij op Terschelling? Kies dan bij het bestelproces voor ‘bestelling afhalen’. Je betaald dan uiteraard geen verzendkosten. Je krijgt vanzelf een mailtje als je bestelling klaar ligt om opgehaald te worden. Ook is het mogelijk om je bestelling dan ter plekke af te rekenen.

Betaalmethoden

Je kan in de webshop kiezen voor bankoverschrijving of Paypal. In de toekomst hoop ik de betaalmethoden uit te breiden.